Pagini

miercuri, 10 iunie 2015

Final de campanie electorala….O campanie murdara,dezgustatoare……. nici nu am alte cuvinte pentru descrie  mizeria pe care am vazut-o.
In pofida acestora totusi, dragi cetateni ai acestei  tarishoare  trebuie sa tragem concluzile potrivite si duminica ,14 iunie 2015 sa iesim la vot ! Vreau sa va indemn sa nu va lasati cumparati de 100 lei, un pahar de tarie, un kg de cereale etc… caci VIITORUL nu se CUMPARA si nici NU SE VINDE!  Fiti atenti si responsabili!
Nu mai votati persoane care pe parcursul mandatetelor au demostarat  ca cea mai buna capacitate a lor este de a NU FACE NIMIC, sarcina de baza fiind umplerea buzunarelor proprii, vorba ceia:”…MAI APROAPE DINTII DECIT PARINTII….”. Nu votati oamenii care va promit marea si sarea  ….caci defapt in spatele lor nu este nimic doar CORTINA FRUMOASA #(Povesti amagitoare #) fara fapte sau actiuni demne de a  fi elogiate.
Nu votati coerenta/diversitatea programelor electorale,VOTATI FAPTELE CONCRETE care servesc drept DOVEZI ale potentialului candidat pentru functia de PRIMAR /consilier! Fiti realisti si alegeti corect!
Votati echipele de persoane profesionaliste cu fapte concrete, cu trecut  frumos sI necompromis, proactive proeuropeni . Persoane capabile  sa solutioneze problemele din comunitatile noastre! Votati oamenii care pun sufletul in tot ceia ce fac , cei care  reusesc din nimic sa faca ceva!

ALEGE GRIUL DE NEGINA!  NU FI INDIFERENT!  IESI LA VOT SI VOTEAZA  CORECT!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu